Laskuvarjohyppy pahasti pieleen – sairauskohtaus kesken hypyn!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikissa extreme-lajeissa piilee aina omat vaaransa. Vaaroja pystytään kuitenkin minimoimaan hyvällä valmistautumisella temppuihin, pitkällä harjoittelulla ja oikeilla varusteilla. Joihinkin asioihin ei kuitenkaan pystytä varautumaan ja sen eräs laskuvarjohyppääjä saikin kokea kantapään kautta.

Christopher oli hyppäämässä laskuvarjohyppyä 3,65 kilometrin korkeudelta, kun yhtäkkiä kaikki menikin pahasti pieleen. Christopher sai hypyn aikana sairaskohtauksen ja menetti tajuntansa, minkä vuoksi mies alkoi hallitsemattomasti syöksymään kohti maata. Christopherin hyppyohjaaja hyppäsi miehen onneksi samaan aikaan ja huomasi, kun Christopher meni hypyn aikana veltoksi ja alkoikin pudota holtittomasti ilman tajuntaa.

Ohjaajan kypärässä oli kamera kiinni, mikä tallensi koko tapahtuman videolle. Ohjaaja toimi supersankarin tavoin liitäessään ilmojen halki Christopherin luo. Ohjaaja sai miehen laskuvarjon avattua ja mies selvisi kohtalokkaan näköisestä hypystä hengissä. Christopher oli tullut tajuihinsa vajaan kilometrin korkeudella ja saanut laskeuduttua turvallisesti maahan.