Mustaleski tappoi myrkkykäärmeen – ohikulkija kuvasi kaksintaistelun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Käärmeen ja hämähäkin tiet olivat kohdanneet australialaisella maatilalla. Selviytyimistaistelu oli ajautunut tilanteeseen, jossa hämähäkki oli saanut yliotteen käärmeestä. Kesken taistelun maanviljelijä sattui paikalle ja alkoi kuvata jännittävää tapahtumaa videolle.

Mies tunnisti hämähäkin olevan mustaleski. Myrkyllinen hämähäkki oli onnistunut lamaannuttamaan käärmeen ja punomaan verkon sen ympärille. Maanviljelijä halusi selvitää, onko käärme vielä elossa ja tarttui lyhyeen keppiin.

Kun mies tökkäsi käärmettä kepillä, se nosti päätään, mutta sen puolustautuminen oli vähäistä. Maanviljelijä ei ollut uskoa silmiään nähdessään, että hämähäkki oli onnistunut saamaan käärmeen saaliikseen. Daily Mail -lehden mukaan videolla esiintyvät lajit ovat molemmat tappavan myrkyllisiä ihmiselle. Tällä kertaa lajien edustajat olivat käyttäneet myrkkyä toisiinsa kaksintaiston merkeissä. Tässä taistelussa mustaleski vei voiton.