Taapero ensikertaa huvipuistolaitteessa – ei tainnut innostua

Viihdeuutiset · Annika Kela

Reipas pikkupoika Jaden oli ensimmäistä kertaa vanhempiensa kanssa Disneylandissa Kaliforniassa. Lapsukainen ei ollut aiemmin ollut huvipuistossa, joten vanhemmat päättivät kuvata Jadenin reaktion videolle, kun he astelivat ensimmäiseen laitteeseen.

Videolta käy ilmi, että poika oli kaikkea muuta kuin innoissaan. Pienen pojan silmät laajenivat ja ajoittain hän näytti olevan pelon ja kauhun vallassa. Sen sijaan, että hurja kyyti olisi naurattanut pikkumiestä, istui hän kauhusta kankeana ottaen tukea vanhemmistaan.

Vanhemmat innostuivat kiljumaan laitteen kyydissä, mutta Jaden istui heidän välissään hiljaa. Pojan säikähtänyt olemus johtui vain alkujännityksestä. Daily Mail -lehden mukaan poika halusi samaan laitteeseen heti uudelleen, kun hän huomasi, ettei se loppujen lopuksi ollutkaan niin pelottava.