Yllätysduo! Beyonce ja Cara Delevingne vihjasivat yhteistyöstä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina tunnetun Cara Delevingnen musiikkiurasta on ollut huhuja liikkeellä jo pitkään. Stara aiemmin uutisoi Delevingnen yhteistyöstä muusikko-musiikkituottaja Pharrell Williamsin kanssa. Vaikuttaisi siltä, että neitokainen on laajentanut yhteistyötä myös muiden huipputähtien pariin.

Viikonloppuna poptähti Beyonce julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänen kätensä oli levytysstudion miksauspöydällä. Pian tarkkasilmäiset fanit huomasivat, että identtinen kuva löytyi myös Cara Delevingnen Instagramista. Monet ovat vetäneet siitä johtopäätöksen, että naiset ovat lyöttäytyneet kimppaan ja ryhtyneet työstämään yhteiskappaletta.

Vihjailevat kuvat ovat levinneet sosiaalisessa mediassa ja tähtien fanit ovat villiintyneet. Cara Delevingnen musiikkiuraa on tukemassa alan suurimmat tähdet, joten odotukset neitokaisen ensimmäisestä levystä ovat nousseet korkealle. Fanit toivovat, että Cara onnistuu tuomaan musiikkimarkkoille jotain uutta ja sensaatiomaista. Ehkä pian fanien odotus palkitaan.