Beyoncen photoshoppaamattomat kuvat nettiin – poistettiin nopeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyoncelle omistautunut fanisivu The Beyonce World julkaisi keskiviikkona kuvasarjan, jossa laulaja näyttää esiintyvän ilman photoshop-käsittelyä. Otoksista nousi kohu, ja kuvat poistettiin sivustolta nopeasti.

Neljän kuvan sarjan uskotaan olevan peräisin L’Orealin mainoskampanjaa varten vuonna 2013 suoritetuista kuvaussessioista. Kuvien poistamisen taustalla eivät CNN-sivuston mukaan olleet Beyoncen viralliset edustajat, vaan hänen BeyHive-fanikerhonsa.

– BeyHiven vastustuksesta johtuen päätimme poistaa kuvat sivuiltamme. Emme halua aiheuttaa draamaa emmekä aloittaa fanien välisiä sotia, The Beyonce Worldin tiedotteessa kerrottiin.

– Me vain julkaisimme kuvat kertoaksemme kunigattaremme olevan luonnollisesti kaunis, ja että hän on samaan aikaan vain tavallinen nainen, tiedote jatkui.

Beyonce oli taannoin otsikoissa raskaushuhujen merkeissä. Tähti jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, jonka uskottiin vihjaavan Beyoncen odottavan mahdollisesti toista lastaan. Toistaiseksi väitteet mahdollisesta perheenlisäyksestä ovat kuitenkin jääneet huhujen tasolle.