Mies osallistui krapulassa värikuulasotaan – verisestihän siinä kävi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuoret miehet olivat keränneet joukon ystävyksiä kasaan ja lähteneet pelaamaan värikuulasotaa. Kun varusteet oli vedetty päälle ja pelin säännöt kerrattu, oli aika ryhtyä tositoimiin. Yksi pelaajista oli virittänyt kypäräänsä GoPro-kameran kuvaamaan sodankäyntiä.

Peli käynnistyi ja miehet juoksivat kentällä olevien suojien taakse. Ennen kuin peli ehti alkaakaan oli jo yksi pelaajista maassa. Nuorukainen löi päänsä tynnyriin ja hänen nenästään alkoi vuotaa verta.

Peli vihellettiin poikki ja epäonninen tunari talutettiin pois kentältä. Metro-lehden mukaan kaikki miehen kavereista muistivat irvailla mokailijalle asiasta jälkikäteen. Miehen osallistuminen värikuulasotaan kesti vain muutaman sekunnin. Videon kuvauksessa on mainittu, että näin voi käydä, jos lähtee krapulassa sotatantereelle.