Nainen auttoi loukkaantunutta peuraa – sai ansionsa mukaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Metsän reunalla asusteleva pariskunta oli tottunut näkemään takapihallaan peuroja. Yksi peuroista vieraili heidän pihallaan useammin kuin muut, joten pari nimesi sen Evaksi. Eräänä päivänä eläinvieras oli istahtanut puun varjoon.

Nainen lähestyi eläintä varoen ja huomasi, että sen selässä oli pahan näköisiä haavoja. Koska peura ei aristellut ihmisten läsnäoloa, päätti nainen auttaa sitä. Hän levitti haavoihin voidetta, joka edesauttaisi niiden paranemista ja vähentäisi tulehtumisen riskiä.

Vaikutti siltä, että voide auttoi, sillä seuraavalla kerralla kun Eva saapui pihaan hän tuli toimittamaan naiselle huvittavan vastapalveluksen. Aurinkotuolissaan löhöillyt nainen sai peuralta jalkakylvyn nuolemisen muodossa.

Huolenpidosta kiitollinen Eva oli tullut osoittamaan kiitoksensa. Pariskunta on julkaissut hauskan videon netissä. Avulias pariskunta oli saanut peuroista selvästikin uusia ystäviä.