Nälkäinen pelikaani oli röyhkimys – kävi turistin kimppuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nälkäinen pelikaani oli iskenyt silmänsä venäläisturisteihin Egyptin Hurghadassa. Lintu oli lähestynyt rannalla turisteja välipalan toivossa. Auringosta nauttineet matkalaiset pitivät lintua huvittavana ja he päättivät tarjota sille evääksi banaania.

Toinen turisteista kuvasi videolle kohtaamisen linnun kanssa. Hyväntahtoinen ruokkimistuokio sai pian käänteen, kun selvisi, että banaanin sijaan pelikaani halusi hotkaista naisturistin suuhunsa. Lintu maisteli naisen kättä ja tarttui sen jälkeen hänen päästään kiinni.

Daily Mail -lehden mukaan nainen ei pelästynyt pelikaanin toimia, vaan hänestä oli hulvatonta huomata, että lintu halusi syödä hänet. Neitokainen vain naureskeli videolla, kun pelikaani yritti saada naisesta jotain syömäkelpoista irti. Lopulta nainen sai tarpeekseen ahmatista ja otti sen nokasta kiinni. Nälkäinen pelikaani oppi kantapään kautta, että ihmiset ovat vähän liian suuria saalita sille.