Rosie Huntington-Whiteley viettelee lehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittimalli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan näyttelijäuransa sijaan parhaiten Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Tähtä nähtiin taannoin Paige Denim -vaatemerkin seksikkäissä farkkumainoksissa.

rosiehuntingtonwhiteley03032015

Nyt Rosie Huntington-Whiteley poseeraa puolestaan Esquire-lehden tuoreen numeron kansikuvassa ja sisäsivuilla. 27-vuotias huippumalli viettelee lehden kannessa uima-altaan äärellä, päällään valkoinen uimapuku.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Jason Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.