Pitbull-koira oppi vastaamaan omistajansa kysymyksiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiransa taidoista vakuuttunut omistaja on julkaissut netissä hauskan videokoosteen pitbullinsa keskustelutaidoista. Aina, kun hännänheiluttajalle esitetään kysymys, se vastaa joko nyökkäämällä tai pudistelemalla päätään.

Koira osaa kommunikoida emäntänsä kanssa riemastuttavalla tavalla. Vaikka koiruus ei välttämättä ymmärrä kaikkia sille esitettyjä kysymyksiä, on sen into vastata kysymyksiin vertaansa vailla. Pitbullilla ja emännällä on keskustelussa käytössä ominaisuus, josta monet koiranomistajat haaveilee.

On huvittavaa huomata, että välillä koira keskittyy miettimään, miten sille esitettyyn kysymykseen kannattaa vastata. Välillä vastausta ei tule ollenkaan. Hassu video on osoitus koiran älykkyydestä. Nerokas karvakuono on keskinyt tavan piristää sen ja omistajan kommunikointia opettelemalla kansainvälisesti tulkittavissa olevat eleet.