Suomipop-festivaali julkisti esiintyjiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jyväskylän Lutakonaukiolla torstaista lauantaihin 9. – 11. heinäkuuta järjestettävä Suomipop-festivaali on julkistanut ensi kesän tapahtumansa artisteja. Lavalla tullaan näkemään suomalaisen popin kärkikastia.

Vuosi vuodelta suosiota kasvattaneeseen Jyväskylän suurimpaan festivaaliin odotetaan tänäkin vuonna ennätysyleisöä. Suomipop-festivaali toivottaa tervetulleeksi pitkän talviunen jäljiltä paluun tehneen huumorirock-orkesteri Sleepy Sleepersin, Suomen menestyneimpien naisartistien rivistön, Kaija Koon, Paula Koivuniemen ja Jenni Vartiaisen, sekä viihteen monitoimimiehen, Elastisen.

Lavalla nähdään myös suomirock-jyrät Popeda ja Apulanta sekä popimmat kollegat Happoradio, Neljä Ruusua, Haloo Helsinki! ja Yö. Jonne Aaron esiintyy Suomipopissa tuoreimpien hittiensä myötä.

– Hianoo päästä aloittamaan jälleen festarikausi! Keskisuomalainen yleisö, joka vannoo kotimaisuuden nimeen, on ikurilaisen sydäntä lähellä, kommentoi Popedan Pate Mustajärvi.

Suomipop-festivaalin esiintyjät ovat Happoradio, Jenni Vartiainen, Elastinen, Kaija Koo, Apulanta, Anssi Kela, Anna Abreu, Jonne Aaron, Jukka Poika & SEB, JVG, Popeda, Egotrippi, SANNI, Neljä Ruusua, Paula Koivuniemi, Yö, Sleepy Sleepers, Haloo Helsinki!