Näin Venäjällä: Liukurilla alas kerrostalon katolta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset keksivät mitä uskomattomampia tempauksia havitellessaan jännitystä ja adrenaliiniryöppyä. Nyt venäläiset nuoret ovat tehneet todella hurjapäisen tempauksen hypätessään köyden varassa kahden kerrostalon väliin ottaen toisen rakennuksen lumiselta harjakatolta vauhtia.

YouTubeen on ladattu video, jossa joukko venäläisiä nuoria seisoo lumisella katolla korkean rakennuksen päällä. Tyttö istuu kypärä päässä ja pitää köydestä kiinni. Videolla tytön alla näyttäisi olevan punainen liukuri tai vastaava.

Tyttö työnnetään matkaan katolta kahden korkean kerrostalon väliin ja tyttö kirkuu kauhusta pudotessaan rakennusten väliin ja keinuessaan hurjaa vauhtia köyden varassa. Köysikeinusta on tullut todellinen viraalihitti parissa päivässä.

Mirror-lehden mukaan alkuperäinen video julkaistiin Facebookissa 2. maaliskuuta, jossa se sai nopeasti lähes seitsemän miljoonaa katselua. Toivottavasti kukaan ei lähde toisintamaan tätä mielipuolista temppua ainakaan ilman kunnollisia turvatoimenpiteitä.