Biisoni hyökkäsi auton kimppuun maantiellä – melkoinen voima!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-Amerikassa Yellowstonen kansallispuistossa vieraillut turisti oli pysäyttänyt autonsa tien reunaan kuvatakseen upeaa näkymää. Videolle tallentui myös kiehtova näky kolmesta amerikanbiisonista, jotka juoksivat kuvaajaa kohti.

Kuvaajan hämmästykseksi eläimet eivät hiljentäneet vauhtiaan saavutettuaan lähietäisyyden auton kanssa. Vain hetkeä ennen kuin suurikokoinen biisoni alkoi puskea autoa, mies ennätti huutaa hädissään: ”Älä autoon törmää!”.

Videota katsoessa voi huvittuneena todeta, että biisoni oli määrätietoisesti lähtenyt jo kaukaa ottamaan vauhtia auton puskemiseen. Amerikanbiisoni oli päättänyt haastaa tien reunaan jämähtäneen menopelin. Biisonin valtavan voiman ansiosta auto heilahti ja matkustajat säikähtivät pahan päiväisesti. Tässä taistossa voisi kuvitella auton jäävän kakkoseksi.