Netissä poliisille retostellut etsintäkuulutettu kiinni – itkuhan siinä tuli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerrroimme eilen kuinka Yhdysvalloissa etsintäkuulutettu mies retosteli poliisille kommentoimalla itse omaa etsintäkuulutustaan poliisilaitoksen Twitterissä. Päivitys olisi ehkä kannattanut jättää tekemättä, sillä mies jäi kiinni nopeasti päivityksen jälkeen ilmoittauduttuaan itse poliisiasemalle.

Poliisi
Poliisi
Splash
Splash

Andrew Marcum saapui siis vapaaehtoisesti poliisilaitokselle, mutta se ei tainnut olla hänelle mieluisa kokemus. Mies nimittäin näyttää pidätyskuvassa purskahtaneen itkuun. Poliisi otti tilanteesta kaiken irti julkaisemalla päivityksen, jossa todettiin ”Andrew Marcum tulee olemaan hetken aikaa poissa Facebookista, koska Butler Countyn vankilassa ei ole sosiaalista mediaa.”