Pesukarhut parittelivat – lapsilla mielenkiintoinen näkemys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiperheen lapset olivat huomanneet takapihallaan kaksi pesukarhua. Isä oli kaivanut kameransa esiin kuvatakseen pesukarhujen kohtaamisen videolle. Aidan päällä istuskelleet pesukarhut haistelivat toisiaan ja lapset seurasivat tilannetta jännittyneinä.

Sitten eläimet laskeutuivat aidalta alas nurmikolle ja ryhtyivät tositoimiin. Perheenisällä oli naurussa pidättelemistä, kun lapset selostivat videolle, että pesukarhut selvästi painivat keskenään. Todellisuudessa pesukarhut olivat parittelemassa.

Urospesukarhu oli ottanut puristusotteen naaraan ympäriltä. Pesukarhujen nopealiikkeinen puuhastelu sai perheen repeämään naurusta. Sitten yksi lapsista keksi, että toinen pesukarhuista harjoitteli Heimlichin otetta. Ratkiriemukas kotivideo päättyy siihen, kun isä sanoo naureskellen, että lapset taitavat olla oikeassa.