Mellakkaharjoitus pahasti pieleen – polttopullomies syttyi tuleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maltalla järjestetty armeijan harjoitus meni karmaisevalla tavalla pieleen, kun mellakoitsija epäonnistui polttopullon käsittelyssä. Harjoitukseen osallistunut mies näytteli mellakoitsijaa, joka syöksyi armeijan joukkoja kohti polttopullo kädessään.

Mies heitti polttopullon kilpien taakse suojautuneiden armeijan joukkojen eteen. Heitto epäonnistui ja pullo säilyi ehjänä. Sitten kaikkien kauhuksi mellakoitsija juoksi noutamaan pulloa ja otti sen käteensä. Roihuava liekki levisi sen seurauksena pullosta mellakoitsijan käteen.

Onneksi harjoittelua seuranneilla kouluttajilla oli vaahtosammuttimet mukana ja liekit saatiin heti sammutettua. Harjoitus oli mennyt lähes kaikilla mahdollisilla tavoilla pieleen. Miehen tunarointi videolla osoitti, että hänestä ei selvästikään olisi mellakoitsijaksi. Onneksi vakavammilta loukkaantumisilta vältyttiin.