Vauva kidnapattiin 17 vuotta sitten – sattuma johdatti oikeiden vanhempien luo

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläafrikkalainen pariskunta koki järkyttävän perhetragedian, kun 17 vuotta sitten heidän vastasyntynyt tyttärensä kidnapattiin sairaalasta. Perhe ei koskaan luopunut toivosta löytää tytärtään, vaan he uskoivat, että vielä jonain päivänä he näkisivät toisensa jälleen.

Celeste ja Morné viettivät joka vuosi kadonneen tyttärensä syntymäpäiviä ja muistelivat lyhyeksi jääneitä yhteisiä hetkiä. Eräänä päivänä pariskunnan nuorempi tytär Cassidy kertoi nähneensä koulussaan tytön, joka oli saman näköinen kuin hän. Jopa Cassidyn koulutoverit olivat huomanneet hämmästyttävän yhdennäköisyyden.

Celeste halusi tavata tytön ja pyysi Cassidya esittelemään hänet kahvikupposen äärellä. Kun Celeste näki tytön, hän ei ollut uskoa silmiään. Kyseessä oli 17 vuotta sitten kidnapattu perheenjäsen. Pariskunta halusi tehdä DNA-testin, joka lopulta vahvisti perheen epäilykset todeksi. Zephany oli viimein kohdannut oikeat vanhempansa.

Lapsen kidnapannut nainen on tällä hetkellä pidätettynä ja oikeudenkäynti asiaa koskien on saatu vireille. Zephany on ollut tapauksesta järkyttynyt, mutta Guardian-lehden mukaan tyttö on ollut pohjimmiltaan onnellinen tavatessaan oikeat vanhempansa. Oli sattuman kauppaa, että perheen lapset olivat päätyneet samaan kouluun ja Zephany löysi tiensä takaisin biologisten vanhempiensa luokse.