Chihuahuan pentu muistuttaa Hitleriä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet tuntevat internetin Cats That Look Like Hitler -sivuston, jolla esitellään hämmästyttävän paljon Saksan edesmennyttä diktaattoria, Adolf Hitleriä, muistuttavia kissoja. Nyt internetin käyttäjien sydämet on puolestaan vienyt Hitlerin näköinen koira.

Walesin Swanseassa asuvan Claire Walshin kotiin ilmestyi alkuvuodesta viisi uutta chihuahuan pentua. Yksi koirista on herättänyt muita enemmän huomiota ulkonäkönsä suhteen. Sen nenän alla ja otsassa olevat mustat laikut saavat sen näyttämään hämmästyttävän paljon Adolf Hitleriltä.

Yhdennäköisyys ilmeni, kun Claire lisäsi kuvia pennuista Facebookiin. Monet käyttäjät kommentoivat pienen koiran näyttävän edesmenneeltä hirmuhallitsijalta, ja niinpä pentua alettiin kutsua Adolfiksi. Wales News TV:n julkaiseman Youtube-videon perusteella yhtäläisyydet todellisen Hitlerin ja viattoman pienen koiranpennun välillä jäävät onneksi silmiinpistävään ulkonäköön.