Dollarin pizzapaloja arvostellaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ovat varmasti nähneet elokuvista tai kenties maistanut New Yorkissa lomaillessaan kuuluisia dollarin pizzapaloja. Dollarin pizzapalat tulivat 90-luvulla ja konsepti levisi nopeasti ravintolasta toiseen. Palat eivät ole kannattavia ravintolalle, mutta tuovat niin paljon asiakkaita muutenkin pizzerioihin sisälle, että ne on pakko pitää listalla.

Date: 2/19/15 Time: 3:13 PM Location: Vinny Vincenz Pizza, 231 1st Ave., Manhattan Cheese: 4 Sauce: 4 Crust: 5 It was a good day for pizza yesterday as a second location in the same review day also gets to share the highest score. The slice didn't get a reheat, but it was still warm when it came off the tray. At first glance it looks greasy, but it actually made this slice pretty damn good. The three bites were dangerously cheesy and very saucy. The crust was a little chewy with a slight hint of crispness, all in a good way. The fold was absolutely on point, no breaks in the crust allowing for full fold bites. I actually kept it folded all the way until I reached the end crust, which took about nine bites. Note the size of the slice, fairly big. It pulled in a quarter size amount of grease on the drip test but a factor in deterring the taste. Overall, an out of this world slice for a buck. Cheese coverage was excellent, sauce was present all the way until the end, and an end crust with spilled over cheese and sauce that was airy and delicious. Make the trip and grab yourself one Recommend: Yes #dollarpizzaslicenyc #pizzabilitiesareeendless #livefasteatpizza #pizza #instapizza #pizzagram #nycdollarslice #nycpizza #dollarpizza #pizzaslice #pizzaparty #pizzalove #pizzaporn #pizzapics #pizzaislife #dollarslice #dollarslices #dollarslicepizza #nycpizzagram #newyorkpizza #nypizza #newyorkcity #newyorkstyle #nyceats #pizzalover #ilovepizza #lovepizza

Kuva, jonka DollarPizzaSliceNYC (@dollarpizzaslicenyc) julkaisi

Halvan hintansa vuoksi pizzapaloissa ei ole juuri muuta kuin pohja, tomaattikastike ja juusto. Francisco Balagtas arvostelee harrastuksenaan New Yorkin pizzapaloja ja hänellä on tarkoituksenaan päästä maistamaan jokaista tarjolla olevaa dollarin pizzaa. Dollarin paloja tarjoavia ravintoloita on New Yorkissa tällä hetkellä arviolta noin 200, joten syömistä riittää.

Balagtas arvostelee pizzapalat aina saman kaavan mukaan ja ottaa Instagram-tililleen pizzasta kuvan joka kerta samalla tyylillä ilman kuvanmuokkausohjelmia. Mies arvostelee todella selkeästi aina pohjan, kastikkeen ja juuston asteikolla yhdestä viiteen. Hän on aloittanut maisteluprojektinsa elokuussa 2014 ja on asettanut itselleen kahden vuoden aikarajan, jonka sisällä noin 200 pizzapalaa tulisi olla arvosteltuna.