Veret seisauttava video! Hurjapää liiteli lumivyöryn yllä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ranskan Alpeilla lasketellut 23-vuotias hurjapää Ugo Gerola on kuvannut kauhistuttavan näköistä videomateriaalia kypäräänsä kiinnitetyn GoPro-kameran avulla. Nuorukainen laski suurella vauhdilla jyrkkää vuorenrinnettä alas ystävänsä kanssa.

Vauhtia miehen matkasta ei puuttunut, sillä Gerolalla ja hänen ystävällään oli molemmilla suksien lisäksi liitimet, jotka antoivat lisäpotkua lasketteluun. Videolle on tallentunut järkyttävä näky, joka saisi monen amatöörilaskijan veret seisahtumaan.

Miesten jalkojen alta nimittäin lähti lumivyöry syöksymään rinnettä alas. Liitimien ansiosta molemmat laskettelijat onnistuivat ohittamaan lumivyöryn täpärästi nousemalla liitämään sen yläpuolelle. Miesten taiteilu rinteessä on kauhistuttavaa katsottavaa. Adrenaliinin hakuisille seikkailijoille lumivyöryn väistäminen oli todennäköisesti vain hauska lisäjännitys laskettelureissussa.