Invapaikalle pysäköinyt nainen sai ansionsa mukaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenisä oli saapunut kalifornialaisen koulun parkkipaikalle noutamaan liikuntarajoitteista poikaansa. Miehen yllätykseksi joku oli vienyt invapaikoiksi merkityt parkkiruudut. Toisella autoilijoista ei ollut invalidimerkkiä autossaan.

Mies huomasi, että autossa istuskeleva nainen tuijotti häntä, mutta ei tehnyt elettäkään siirtääkseen autoaan. Perheenisä ei ollut näystä mielissään ja hän nousi autosta ulos ottaakseen kuvia väärin parkkeeratusta autosta. Naiskuljettaja suuttui miehen puuhista ja alkoi raivota hänelle.

Nainen vaahtosi perheenisälle, että hän oli röyhkimys ja idiootti, vaikka nainen oli itse ajattelemattomasti vienyt invapaikkaa tarvitsevan parkkiruudun. Sitten tilanne äityi pahaksi ja nainen alkoi huudella miehelle röyhkeyksiä keskellä koulun pihaa.

Naiskuljettaja ei suostunut myöntämään, että hän oli toiminut tilanteessa väärin. Nainen puolusteli parkkeeraamistaan sillä, että hän olisi pyydettäessä siirtänyt autoaan. Kuljettajan raivokohtaus päätyi videolle ja perheenisä koki aiheelliseksi julkaista sen netissä.

Monet ovat olleet sitä mieltä, että vaikka naiskuljettajan raivoaminen oli asiatonta, olisi perheenisä myös voinut hoitaa asian paremmin. Invapaikan viemisestä syntynyt sanasota oli selvästi saanut molempien tunteet kuumenemaan.