Mike Tyson hävisi ottelun seksi hurjastelun takia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippu-urheilijoita, varsinkin kontaktilajien ammattilaisia, kehoitetaan tai valmentajien toimesta jopa pakotetaan kieltäytymään seksistä kuukausien ajan ennen tärkeitä otteluita. Seksin harrastaminen purkaa paineita, rentouttaa ja saa mielen harhailemaan vääriin asioihin ja pois tulevan ottelun voittamisesta.

Mike Tyson paljasti, että ensimmäinen ottelu, jonka hän hävisi oli seksintäyteisen yön jälkeen. Mike Tyson oli Jimmy Kimmelin vieraana hänen keskusteluohjelmassaan ja Tyson alkoi tekemään haastattelunsa aikana melkoisia paljastuksia.

Tyson kertoi, että hän oli kielloista huolimatta harrastanut seksiä hotellin henkilökunnan kanssa ennen kuin hävisi ensimmäisen ottelunsa Buster Douglasille. Tysonin ei annettu sosialisoida kenenkään kanssa eikä poistua hotellista, joten mies iski kaikki siivoojat, vaikka piti heitä todella epäviehättävinä.

Mike Tyson kertoi, että hän oli edellisenä yönä purkanut seksuaalisia paineita japanilaisen hotellin siivoojien kanssa, joka saattoi vaikuttaa ottelun häviämiseen. Mies kommentoi, että kun hän on lauennut hän nukahtaa välittömästi, johon Kimmel kommentoi samoin sattuneen ottelussakin. Tyson ei kadu sanojensa mukaan mitään. Ottelun häviöön on spekuloitu vaikuttavan myös sen, että tuomari laski Tysonin ollessa maassa liian nopeasti vastustajan voiton julistamiseksi.