Näin pahasti Harrison Fordin lentokone murskautui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harrison Ford loukkaantui eilen vakavasti lento-onnettomuudessa Yhdysvalloissa, kun hänen ohjastamansa lentokone joutui tekemään pakkolaskun Venice Penmarin golfkentälle Santa Monicassa. Supertähti loukkaantui lentokoneen pakkolaskussa vakavasti.

Lentokoneen moottori sammui jostain syystä kesken lennon, jolloin Ford joutui tekemään pakkolaskun golfkentälle. Näyttelijän tiedottaja on ilmoittanut, että Fordin vammat eivät ole hengenvaarallisia. Ford oli sairaalaan kuljetettaessa tajuissaan. Tarkempia tietoja hänen tilastaan ei ole vielä saatu.

Hänen kaksipaikkainen vintagen-lentokoneensa osui pakkolaskussa puihin ja pensaisiin. Turmapaikalta julkaistuissa kuvissa nähdään miten pahasti lentokoneen keula murskautui törmäyksessä.