Nainen sai unelmiensa työpaikan 90-vuotiaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Silicon Valleyssa asuva Barbara Beskind on hyvä esimerkki siitä, että ikinä ei ole liian myöhäistä. Beskind sai napattua unelmiensa työpaikan kaksi vuotta sitten, ollessaan 89-vuotias. Beskind on halunnut olla tekninen suunnittelija koko elämänsä ajan ja hiljattain naisen toive toteutui.

Beskind kuuli vanhainkodissa ollessaan kaksi vuotta sitten IDEO-nimisestä yrityksestä, joka luo keksintöjä ja ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin ja ongelmiin. Yritys kuulosti täysin sellaiselta, jossa Beskind on aina halunnut työskennellä ja hän lähetti yritykselle työhakemuksen kirjeen muodossa.

Kirje teki yritykseen hyvän vaikutuksen ja Beskind sai työpaikan. Nyt nainen työskentelee häntä jopa 70 vuotta nuorempien kanssa uusien keksintöjen parissa. Beskind kertoo olleensa pienestä tytöstä lähtien pulmien ratkoja ja hän on aina tehnyt ja suunnitellut omia keksintöjä ja laitteita. Hän on haaveillut teknisen suunnittelijan paikasta koko elämänsä ajan ja kuullessaan IDEOsta päätti hakea yritykseen heti.

Beskind on yrityksessä töissä joka torstai ja suunnittelee erilaisia apuvälineitä ja ratkaisuja vanhempien ihmisten pulmiin. 91-vuotias Beskind otetaan aina toimistolle saapuessaan lämmöllä vastaan ja kaikki käyvät halaamassa häntä.