UFO uutislähetyksen taustalla – uutistoimisto ei kommentoi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Argentiinalaisen televisiokanavan suorassa uutislähetyksessä esiintyi outo näky. Uutistoimittajien takana näkyvässä kaupunkikuvassa lensi tunnistamaton esine. Monet ovat olleet sitä mieltä, että kyseessä oli lentävä lautanen eikä tavallinen lentokone.

Youtubessa on julkaistu video kohun aiheuttaneesta uutislähetyksestä. Huffington Post -lehden mukaan asiantuntijat ovat olleet yhtä mieltä siitä, että kyseessä on pila ja taustalla näkyvää kuvaa Buenos Airesista on onnistuttu peukaloimaan jollain tavalla.

Uutistoimisto ei ole kommentoinut lähetyksessään nähtyä objektia. Asiantuntijoiden mukaan toimittajien taustalla näkyvä kaupunkikuva ei ole reaaliaikaista kuvaa ja sitä on helppo muokata ja pätkiä lähetystä varten. Heidän miestään tässä tapauksessa taustalle oli lisätty näyttävä efekti, jonka näkeminen aiheuttaisi keskustelua. Jäänee epäselväksi, oliko kyseessä oikea UFO vai pelkkä pila.