Draken uusi rakas on tyrmäävä povipommi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian auringon alla lomaillut räppäri Drake on pongattu viime aikoina useasti saman kaunottaren kanssa. Lukuisat hempeilykuvat puhuvat sen puolesta, että parilla on romanssi meneillään.

Julkkisbloggari Perez Hiltonin mukaan neitokainen on newjerseyläinen malli Bernice Burgos. Uhkea kaunotar on onnistunut viettelemään poikamiehenä viihtyneen räptähden ja mies on ottanut Burgosin mukaan Australian matkalleen.

Parin romanttinen loma ei kestänyt kuin muutaman päivän, sillä Drake oli bookattu esiintymään Future Music Festival -tapahtumassa, joka kiertää australialaisia kaupunkeja. Vaikuttaisi siltä, että räppärin lyhyt kiertue Australiassa ei ollut este sille, etteivätkö he voisi viettää aikaa toistensa kanssa. Ihastunut pari näytti viettävän kaiken vapaa-aikansa hempeillen.