Erikoinen tyyli tulla kotiin – tätä ei moni kissa hoksaisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat nauttivat ulkona olemisesta ja siitä, kun niitä viedään luontoon tallustelemaan pieneksikin ajaksi. Välillä kissat saattavat maukua ovella ja vaatia ulospääsyä kovaäänisesti niin kauan, että omistaja lopulta myöntyy päästämään ulos.

Kaupungeissa kissoja viedään yleensä valjaissa, mutta maalla ne saavat olla vapaana ihan niin kuin tässä YouTubeen julkaistussa videossakin.

Videolla näytetään, miten ulkona seikkaillut kissa palaa kotiin. Talon ovessa ei olekaan kissan mentävää luukkua ja näyttäisi siltä, että sen omistaja odottaa kissaa takapihan ikkunan luona. Kissan kotiintulo onkin tyyliltään aikatavalla normaalista poikkeava.

Videossa ikkunalla odottava mies huomaa kissan ja heittää ikkunasta alas pyyhkeistä palmikoidun köyden. Mies pitää köyden toisesta päästä kiinni ja kissa näyttää siltä, että se tietää täysin, mitä sen pitää tehdä. Kissa hyppää köyteen kiinni ja kiipeää sen avulla suoraan korkealla maasta olevasta ikkunasta sisälle lämpimään.