Mies päätyi heikoille jäille – hulvaton läheltä piti -tilanne!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä varoitetaan aina menemästä heikoille jäille ja valitettavan usein kevään koittaessa alkaa uutisten otsikoihin nousemaan traagisia tapahtumia, joita pilkkijöille, luistelijoille tai muille jäällä kävelijöille on voinut sattua jään ollessa jo liian ohutta.

Videolla näkyvä mies oli kuitenkin vaaroista huolimatta uhannut heikkoa jäätä ja päättänyt oikaista jään yli. Thomas Catterall on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan sattumuksen kahden miehen metsästysretkeltä.

Toinen miehistä on päätynyt heikolle jäälle makaamaan ja yrittää päästä eteenpäin hivuttamalla itseään hitaasti eteenpäin. Videolla ei kerrota, miksi mies on päättänyt mennä jäälle, mutta ilmeisesti hän on pitänyt sitä parempana reittinä kuin kaverinsa.

Kaveri kuvaa jäällä makaavaa miestä ja nauraa hysteerisesti. Miehet eivät meinaa saada henkeä naurultaan, kun mies yrittää hitaasti päästä jäältä pois ja jään voi kuulla halkeilevan miehen alla. Tunnelma on odottavan jännittynyt ja videon lopussa miehen ottama riski kruunaa kaiken.