Nallekarhut pelästyttivät ihmiset pahanpäiväisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisten säikäyttely on lähes aina huvittavaa ja saa pelästyneenkin lopulta nauramaan, kun hän huomaa, että nyt ei ollutkaan tosi kyseessä. Nyt eräs miesporukka keksi hauskan kepposen ohikulkijoille pukeutuessaan jättimäisiin nallekarhuasuihin.

Miehet lavastivat kadun varrelle valokuvauspaikan. He pukeutuivat suuriin nallekarhuasuihin, jotka näyttävät ihan pehmoleluilta. He asettuivat penkeille istumaan ja kirjoittivat viereensä kyltin, jossa luki, että nallekarhujen kanssa voi ottaa ilmaiseksi valokuvia.

Monet ihmiset pysähtyivät ja menivät pehmolelujen viereisille vapaille paikoille istumaan ja poseeraamaan kuvaa varten. Juuri kun heistä oltiin ottamassa kuvaa nalle alkoikin liikkua ja huutaa. Kaikki säikähtivät keppostelijaa, hypähtivät tuoleiltaan ja kiljuivat ja koko porukka sai lopulta hyvät naurut.