Taylor Swift täytti kuolevan faninsa hartaan toiveen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teksasin San Antoniossa asuva tyttö Jalene Salinas on menehtymässä aivosyöpään ja hänen äitinsä on alkanut toteuttamaan tyttären viimeisiä toiveita. Viimeisenä tytön listalla oli, että hän haluaa päästä tanssimaan Taylor Swiftin kanssa Shake It Off -kappaleen tahtiin.

Taylor Swift on tunnettu faniensa ilmiömäisestä huomioonottamisesta ja tähti riensi apuihin tälläkin kertaa. Salinasin tila oli kuluneen viikonlopun aikana mennyt huomattavasti huonompaan suuntaan, eikä tyttö pystynyt enää kävelemään. Taylor Swift kuitenkin soitti tytölle ja Salinas sai jutella videopuhelun muodossa kasvotusten ihailemansa idolin kanssa.

Neljävuotiaan tytön ja laulajatähden puhelu kesti noin 20 minuuttia ja sai tytön ilostumaan kivuistaan huolimatta. Taylor Swift jutteli Salinasin kanssa todella huomaavaisesti kehuen tyttöä yhtä kauniiksi kuin mitä hän oli kuvissa, joita Swift oli tytöstä aiemmin päässyt näkemään.

Laulajatähti myös pahoitteli sitä, että tyttö on kivuissaan, mutta oli iloinen, että hän pitää Shake It Off -kappaleesta ja he saavat viimein jutella. Tuhannet Salinasin viimeisen toiveen kuulleet ihmiset toivoivat sen käymistä toteen sosiaalisissa medioissa, eikä toive onneksi mennyt laulajatähdeltä ohi.