Vapaaottelija isotteli punnituksessa – hävisi ottelun 20 sekunnissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Röyhkeys ja liiallinen itsevarmuus saattaa välillä johtaa noloihin tilanteisiin, kun asiat eivät menekään suunnitelmien mukaan. Tämän MMA-ottelija Julian Julz sai oppia kantapään kautta härnätessään vastustajaansa, jolle mies hävisi todella nopeasti kehässä.

Videolla näytetään, miten mestaruusvyön hallitsija Julian Julz isotteli vastustajalleen Ben Nguyenille kameroiden kuvatessa. Julz katsoi punnitustilaisuudessa Nguyenia silmiin uhkaavasti, puski tätä ja tuli miehen iholle ottaessaan taisteluposeerauksia kameroita varten.

Nguyen ei härnäämisestä huolimatta ärsyyntynyt miehen provosoimana, eikä vastannut hänen käytökseensä. Nguyen reagoi isotteluun hymyllä ja näytti keskittävän voimansa seuraavana päivänä tapahtuvaan otteluun. Tällaiset uhittelut kuuluvat lajiin ja sen markkinointiin, mutta tällä kertaa tulos kehässä oli melko nolo.

Miesten päästessä kehään seuraavana päivänä karma iskee Julzin itsetuntoon kovalla kädellä ja Nguyenkin saa muutaman hyvän lyönnin perille. Nguyen voittaa Julzin ottelussa vain noin 20 sekunnin aikana hyökkäämällä itsevarmasti miehen päälle. Tämän lopputuloksen varmasti kaikki halusivatkin nähdä Julzin käytöksen jälkeen.