Suomalaisen punkbändin keikka loppuunmyyty Hollywoodissa: ”Epätodellinen olo”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen punk on viime aikoina alkanut nostaa uudelleen päätään, kun Suomi valitsi Euroviisujen edustajakseen Pertti Kurikan Nimipäivät. Samaan aikaan esimerkiksi suomalainen Appendix kiertää Yhdysvaltoja. Kuluvalla viikolla yhtyeen keikka myytiin loppuun Hollywoodissa.

Appendix
Appendix

80-luvun alussa perustettu porilainen punk-yhtye Appendix esiintyi viime torstaina Los Globos -klubilla Hollywoodin tarunhohtoisella Sunset Boulevardilla. Keikka oli loppuunmyyty ja yleisö osasi kappaleet ulkoa, joten kokemus oli yhtyeen jäsenille ikimuistoinen.

– Olo on vieläkin epätodellinen. Täysi salillinen amerikkalaisia punkkareita, jotka osaavat kappaleemme ulkoa. Tuntui, että yleisö on osa bändiä ja bändi osa yleisöä. En ole kokenut vastaavaa viisivuotisen Appendix urani aikana, kitaristi Ahti Impola kiteytti tunnelmat.

Ennen torstain keikkaa yhtye oli haastateltava ja tapaamassa kannattajiaan paikallisen levy-yhtiön Headline Recordsin tiloissa Los Angelesin Melrose Avenuella. Eilen yhtye esiintyi Oaklandissa Manic Relapse -festivaalin pääbandinä. Festareilla on mukana myös toinen suomalainen punkyhtye, Terveet Kädet.