Koiranpennun temppuilu hämmästyttää – taidot kuin sirkuskoiralla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alle vuodenikäinen koiranpentu on oppinut valtavan määrän erilaisia temppuja. Omistaja on päättänyt kuvata söötin Misa Minnien temppuilut videolle ja julkaista sen netissä. Pieni hännänheiluttaja kuuntelee tarkoin omistajaansa ja toimii saamiensa käskyjen mukaan.

Karvakuono ei epäröi ryhtyä toimeen, kun omistaja pyytää sitä tekemään jonkun sen opettelemista tempuista. Misa näyttää selvästi nauttivan saamastaan huomiosta ja siitä, kun omistaja kehuu sitä onnistuneiden temppujen jälkeen.

Vaikuttaisi siltä, että tälle yksilölle on helppo opettaa uusia temppuja, sillä se on osoittanut olevansa taidokas ja älykäs yksilö. Koirien herkuilla on helppo motivoida koiraa, mutta se ei tarkoita sitä, että kaikki koirat jaksaisivat keskittyä yhtä hyvin käskyjen noudattamiseen kuin Misa. Söötin pikkukoiran touhuilua on ilahduttava katsella. Omistaja on onnistunut erinomaisesti kouluttajan tehtävässään.