Mies jekutti turisteja photobombaus-tempulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Photobombaus eli muiden kaverikuviin salaa tungeksiminen on tullut todella suosituksi ja hauskaksi jekuksi. Monien tähtien on nähty photobombaavan muiden yhteiskuvia ja hiljattain kerroimme tapauksesta, missä juontaja Jimmy Fallon photobombasi kahden koomikon Chris Prattin ja Chris Evansin kanssa Super Bowlin kuvaseinällä otetut yhteiskuvat.

MediocreFilms-kanavaa YouTubessa pitävä Greg Benson teki hulvattoman jekun ihmisille, jotka halusivat miehen ottavan heistä yhteiskuvan. Benson oli teettänyt itsestään aiemmin realistisen kokoisen kartonkikuvan, jossa miehellä on täysin samat vaatteet yllään kuin nyt.

Kartonkikuvassa mies selkeästi poseeraa kameralle, koska Benson on ottanut siihen veikeän ilmeen ja poseerausasennon, jossa hän näyttää peukaloita. Benson tarjoutuu ottamaan torialueella ryhmäkuvia aina, kun hän näkee kaverusten kuvailevan toisiaan.

Kuvanottohetkellä Bensonin avustaja hivuttautuu kuvattavien taakse ja asettaa Bensonin kuvan porukan viereen ihan kuin mies olisi ollut mukana kuvassa. Kaikki ihmettelevät vuoronperään, miten kuva voi olla mahdollinen. Benson vastasi, että hän on todella nopea juoksemaan, juoksi porukan taa kuvanottohetkellä ja sitten takaisin kameraan kiinni.