Melkoinen näky! Mies laskettelee koiransa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat otetaan monesti mukaan harrastuksiin ja lemmikkien kanssa aletaan harrastamaan myös niiden vuoksi esimerkiksi agilityä tai rotukoiran kanssa voidaan kulkea näyttelyissä pokaamassa palkintoja. Kaikki koirat eivät kuitenkaan tyydy koirille tarkoitettuihin harrastusmahdollisuuksiin vaan haluavat kokeilla jotain aivan muuta.

Adrian Schaffner on julkaissut YouTube-kanavallaan hienon videon, jonka hän on kuvannut ollessaan laskettelemassa isoa lumista vuorenrinnettä alas. Videolla näkyy, miten koira on asettunut hauskasti miehen selkään repun ja niskan väliin makoilemaan sivuttain.

Koira katselee rauhallisesti maisemia samalla, kun Schaffner nousee hissillä rinnettä ylös. Mies kuvasi laskettelun selfiestickin ja kypärään kiinnitetyn kameran avulla. Koira pysyi hyvin kyydissä koko matkan ja oli rauhallinen kovasta vauhdista huolimatta.

Schaffner kertoo videon kuvauksessa, että hänen Sintha-niminen koiransa rakastaa tulla miehen kanssa laskettelemaan. Yleensä koira makaa selässä koko matkan vuoren huipulta alas asti, mutta välillä koira hyppää alas miehen vierelle ja juoksee alamäen niin kovalla vauhdilla, että lumi pöllyää.