Wrestling-pilavideosta jättihitti – näitä otoksia ei hittivideolla nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettihitin äskettäin YouTubessa julkaissut Joe Weller kertoo parodiavideonsa tarinassa, ettei tyttöystävä pitänyt hänen sinisestä paidastaan. Weller pahoitti mielensä ja hänellä oli mielessään keino, jonka avulla hän sai tyttöystävän luopumaan vaatimuksistaan.

Joe Weller oli kuitenkin eri mieltä. Hänen tyttöystävänsä kertoi Wellerille, että hän ei pidä sinisestä väristä. Sattuu olemaan kuitenkin niin, että Weller rakastaa omistamiaan sinisiä lyhythihaisia paitoja, eikä suostu luopumaan niistä. Tuloksena oli nettihitti.

Nyt jo lähes 10 miljoonaa katsomiskertaa saaneesta videosta on nyt julkaistu myös making of -video, jossa näytetään miten hittivideo tehtiin ja millaisia kohtauksia siitä jouduttiin jättämään pois. Videolla ei luonnollisestikaan oikeasti pahoinpidellä ketään ja liikkeet suoritetaan hyppäämällä takapihalla olevaan uima-altaaseen.