Erikoinen seksilelu – nyt dildon avulla voi tulla raskaaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Stephanie Berman on kehittänyt naisille suunnatun seksilelun, jonka avulla itseään tyydyttävä voi tulla raskaaksi. Kyseessä on ejakuloiva dildo. Omasta elämäntilanteestaan inspiroitunut Berman huomasi, että kyseiselle tuotteelle olisi tarvetta.

Berman oli päättänyt hankkia vaimonsa kanssa lapsia. Lesbopariskunnan lastenhankinta kuulosti ja vaikutti epäseksikkäältä ja tekniseltä suorittamiselta. Niinpä Berman suunnitteli dildon, jolla hän saisi puuhiin lisää romantiikkaa ja seksikkyyttä. Berman halusi, että prosessi olisi nautinnollisempi molemmille.

Nainen on kehittänyt toimivan seksilelun kyseistä tarkoitusta varten ja hän hakee nyt rahoitusta dildojen tuottamiseen ja myymiseen. Kickstarter-rahoitus on lähtenyt hyvin käyntiin ja vaikuttaisi siltä, että pian tuotetta on saatavilla laajemminkin. Tällä hetkellä Semenette-dildon voi ostaa verkkokaupasta hintaan 129 euroa. Siemenneste ei kuulu tuotteen hintaan, vaan ostajan on hankittava se erikseen.