Koira ihastui olutmainokseen – ei saanut tarpeekseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien muiden suurbrändien tavoin olutmerkki Budweiser julkaisi tunteisiin vetoavan mainoksen Yhdysvaltain Superbowl-sesongin aikaan. Olemme aiemmin kertoneet Budweiserin hellyttävästä mainoskampanjasta, jonka pääosassa oli hevonen ja pieni koira.

Vaikuttaisi siltä, että ihmisten lisäksi mainos on onnistunut vetoamaan ja koskettamaan myös erästä reipasta hännänheiluttajaa. Aina, kun mainosta esitetään televisiossa englanninbulldoggi Khaleesi rientää television eteen katsomaan sitä.

Koiranomistaja on julkaissut netissä videon todisteeksi siitä, että hänen koirallaan on outo pakkomielle mainoksen suhteen. Kun omistaja laittoi mainoksen pyörimään televisioon, ilmestyi Khaleesi pian television ääreen. Koiran ja hevosen seikkailu on selvästikin valloittanut myös englanninbulldoggin sydämen.