Hyväsydämisyyden aika ei ole ohi – miehet pelastivat linnun hädästä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kauniista merimaisemasta nauttimaan tulleet ihmiset olivat huomanneet rantakadun kaiteella surullisen näyn. Yksi merten etevimmistä kalastajista oli istahtanut lepäämään aidalle. Pelikaanin kalastuspäivät näyttivät olleen luetut, sillä sen nokan ympärille oli kiertynyt lanka.

Yksi sivullisista ei päätti toimia, sillä hän ei kyennyt katsomaan vierestä epäonnisen linnun kärsimystä. Sivulliset kuvasivat videolle, kun mies lähestyi varoen pelikaania. Lintu pelästyi miehen lähenemistä ja levitti siipensä lentääkseen karkuun.

Mies onnistui nappaamaan lintua jalasta ja hän laski pelikaanin varoen maata vasten. Paikalle saapui toinen avulias hyväntekijä, joka alkoi leikata nokan ympärillä olevaa lankaa poikki. Ihmiset hokivat miesten ympärillä kuinka sankarillinen heidän tekonsa oli. Lopulta linnun nokka vapautui ja se lähti lentoon. Miesten hyväsydämisyyden ansiosta lintu pelastui ja sai uuden mahdollisuuden elämässä.