Ariana Grande teki Madonnat – kompuroi esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monelle esiintyjälle lavalla kompurointi on nolointa, mitä esityksessä voi tapahtua. Jotkut selvityvät kiusallisesta tilanteesta huumorin avulla, kun taas jotkut esittävät, että mitään ei tapahtunutkaan. Poptähti Ariana Grande päätti suhtautua asiaan jälkimmäisellä tavalla.

Laulajatar nimittäin kompastui kesken Bang Bang -kappaleensa esittämisen Torontossa järjestetyllä keikalla. Horjahtamisesta huolimatta neitokainen ei kaatunut kokonaan vaan hän jäi polvilleen maahan.

Hämmentyneestä tilanteesta toivuttuaan tähtönen nousi jaloilleen ja jatkoi show’taan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tilanne tapahtui niin nopeasti, että se jäi todennäköisesti monelta fanilta huomaamatta. Joku yleisön joukosta oli kuvannut kömmähdyksen videolle ja se on äskettäin julkaistu netissä. Video osoittaa, että Ariana selvisi nolosta tilanteesta ammattimaisen hallitusti.