Australialaismies teki aamupalaa – järkytävä löytö muropaketista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Davidsonissa asusteleva Jarred Smith säikähti pahanpäiväisesti tehdessään itselleen aamupalaa. Muropakettiin oli luikerrellut piiloon pytonkäärme. Mies onnistui lopulta rauhoittumaan ja hän kuvasi videolle karmaisevan näyn keittiössä.

Videokuvan perusteella vaikutti siltä, että käärme pelkäsi miestä enemmän kuin mies käärmettä. Daily Mail -lehden mukaan Smith soitti sen jälkeen eläintensuojeluviranomaisille. Jarredin mukaan viranomaiset nauroivat hänelle kuulleessaan mistä oli kyse, sillä he luulivat miehen vitsailevan.

Lopulta yksi eläintensuojeluviranomaisista saapui paikalle ja käärme vapautettiin luontoon. Jarred Smith on julkaissut videonsa sosiaalisessa mediassa. Australian NSW Wildlife -eläintensuojeviranomaiset ovat vahvistaneet, että video on aito, eikä kyseessä ollut pila. Monen mielestä on kuitenkin huvittavaa, että jälleen kerran australialaiset ovat otsikoissa kohdattuaan vaarallisen eläimen epänormaaleissa olosuhteissa.