Koira kävi trimmauksessa – kissa ei enää tunnistanut!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puolivuotias sfinx-kissanpentu oli tottunut perheen koiraan ja lemmikit tulivat hyvin toimeen keskenään. Kunnes eräänä päivänä omistaja päätti viedä koiransa trimmattavaksi. Kotiin palattuaan omistajaa odotti erikoinen yllätys.

Sfinx ei tullutkaan enää toimeen parturoidun koiran kanssa. Lemmikkien omistaja ei ollut uskoa silmiään ja hän kaivoi kameransa esiin kuvatakseen lemmikkien kohtaamisen videolle. Koiraparka yritti virkistää kissan muistia epäonnisin seurauksin. Kissa ei tunnistanut ystäväänsä.

Ilmeisesti koiran ulkonäkö oli muuttunut niin paljon, ettei se enää tunnistanut koiraa samaksi hännänheiluttajaksi. Koira ei halunnut hyväksyä sitä, että sen ja kissan ystävyys oli mennyttä, vaan se yritti sinnikkäästi lähestyä viirusilmää, vaikka se sähisi karvakuonolle. Koira taisi olla hämillään saamastaan vastaanotosta. Ehkä kissa vielä hyväksyy koiran, kunhan turkki kasvaa takaisin.