Laskettelijat ihmettelivät koiraa rinteessä – sitten paljastui mitä se halusi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat nauttivat suuresti leikistä, jossa niille heitetään keppiä tai jotain lelua, jonka ne saavat noutaa. Kaikki koirat eivät tätä kuitenkaan osaa eivätkä ne koskaan tuo lelua takaisin ja palauta sitä uutta heittoa varten. Videolla näkyvä koira osaa erinomaisesti tämän leikin ja saa siihen myös kaikki haluamansa mukaan.

Ann Luttinger on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa leikkisä koira pysäyttelee ihmisiä Sveitsissä Leukerbadin rinteillä. Koira löytää kepin lumen alta ja kun se näkee kaksi laskettelevaa ihmistä tulevan rinnettä alas koiraa kohti se huomaa tilaisuutensa koittaneen. Koira nappaa kepin ja pysäyttää laskettelijat menemällä niiden eteen.

Koira laskee kepin täysin ventovieraille ihmisille, jotka tietenkin heltyvät koiran leikkisyydestä. He nostavat kepin maasta ja heittävät sen koiralle. Koira osaa tämän leikin, joten se noutaa kepin nopeasti ja tuokin sen takaisin keskeyttäen mäenlaskun uudelleen. Mies heittää kepin vielä kerran koiralle, joka jää sen jälkeen leikkimään yksin uutta leikkikaveria odotellen.