Lentoemännän villi tanssi yllätti matkustajat

Matkailu · Annukka Heikkilä

Lentokoneessa matkustaminen saattaa olla välillä rankkaa jos matka on pitkä ja välilaskuja matkan aikana useampia. Väsyneelle matkustajalle entistä tärkeämmäksi nousevat lennolla viihtyvyys, henkilökunnan ammattitaito ja palveluiden sujuvuus.

Onneksi joillain lennoilla matkustajien viihtyvyydestä pidetään todella hyvää huolta. Charlie Sierra on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa lentoemäntä on alkanut viihdyttämään koneessa istuvia matkustajia. Lentokone on vielä kentällä ja odottelee viimeisiä koneeseen nousijoita saapuvaksi.

Lentoemäntä päätti ilostuttaa koneessa olevia odottavia matkustajia tanssimalla Mark Ronsonin ja Bruno Marsin Uptown Funk -hitiin tahtiin. Moni hihittelee katsoessaan esitystä ja ilmeisesti se teki tehtävänsä ja sai kaikki hyväälle tuulelle.

Aiemmin kerroimme tapauksesta, jossa lentokone odotti lähtöä lentokentällä useita tunteja niin, että matkustajat eivät päässeet poistumaan välillä koneesta. Onneksi tällöin matkustamassa sattui olemaan vanhuksista koostuva mieskuoro, joka alkoi viihdyttämään muita matkustajia hyväntuulisella esityksellään. Tällä kertaa lentohenkilökunta itse hoiti odottaville matkustajille hymyn huulille.