Motoristi ihmepelastuminen – kojelautakamera tallensi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Moottoripyörällä liikenteessä ollut mies joutui kauhistuttavaan tilanteeseen Habarovskissa, Venäjällä. Motoristi oli ajanut risteyksessä seisoskelevan auton viereen ja odotti pääsevänsä kääntymään.

Lopulta mies hivuttautui liian lähelle risteävää tietä ja ohi ajanut rekka pyyhkäisi moottoripyöräilijän alleen. Hetken vaikutti siltä, että moottoripyöräilijä oli jäänyt rekan takarenkaiden alle. Moottoripyörän osat lentelivät tiellä ja tilanne näytti epätoivoiselta. Sitten tapahtui jotain yllättävää. Motoristi nousi seisomaan ja käveli pois kolaripaikalta.

Mies oli silminnähden loukkaantunut, mutta se, että hän oli elossa oli ihme. Kauhistuttava tilanne on tallentunut risteyksessä olleen ajoneuvon kojelautakameraan. Sitä katsoessa ei voi muuta kuin ihmetellä moottoripyöräilijän hyvää tuuria onnettomuudessa. Karmivista lähtökohdista huolimatta mies selvisi kolarista elossa.