Nainen valitti transseksuaalista kuntosalilla – valittajan jäsenyys peruttiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs nainen teki kuntosalilla valituksen naisten pukuhuonetta käyttäneestä transseksuaalisesta naisesta. Tilanne sai valittajan näkökulmasta täysin odottamattoman käänteen, kun hänen kuntosalijäsenyytensä olikin se, mikä peruttiin.

Michiganilainen Yvette Cormier säikähti pukuhuoneessa ollutta Charlotta Sklodowskaa ja oli tehnyt valituksen kuntosalin henkilökunnalle siitä, että naisten pukuhuoneessa on mies. Charlotta kertoi käyttäneensä pukuhuonetta vain pienen hetken ripustaessaan ulkotakkinsa ja käsilaukkunsa naulakkoon. Charlottan piipahtaminen pukuhuoneessa järkytti Yvettea niin paljon, että hän teki valituksen. Valituksen myös Yvetten kuntosalijäsenyys peruttiin.

Metro-lehden mukaan Planet Fitness -niminen kuntosali on kommentoinut päätöstään niin, että heidän silmissään kaikki asiakkaat ovat tasa-arvoisia eikä ketään tulisi syrjiä. Planet Fitnessin henkilökunta haluaa toivottaa jokaisen tervetulleeksi kuntoilemaan tiloihinsa jatkossakin seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.