We Love The 90’s -festivaaliin kovat kotimaiset ysäritähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Suvilahdessa 28. – 29. elokuuta järjestettävä We Love The 90’s -festivaali on lisännyt ensi kesän artistikattaukseensa kotimaista voimaa. Nyt mukaan ovat nimittäin tulleet muun muassa 2. Maanantai, Taikapeili, CatCat, Movetron, Hausmylly, Mira, DJ Matti Airaksinen sekä Ressu ja Jussi.

Kotimaiseen dancemusiikkiin keskittyvän Findance-lavan juontajana toimii 90-luvulla Music Televisionin juontajana julkisuuteen noussut Maria Guzenina, ja lavan promoottorina Suvilahdessakin nähtävän Waldo’s Peoplen Marko ”Waldo” Reijonen.

We Love The 90’s -festivaalille saapuu elokuussa lähes 40 artistia. Ulkomaisista artisteista Suvilahdessa nähdään muun muassa Reel 2 Real, E-Type, Alphaville, Coolio, Natalie Imbruglia, 2 Unlimited, Princessa, U-96, Alexia, Solid Base, Jenny Berggren from Ace of Base, East 17, Masterboy, La Bouche, Daze, Dr. Alban, Snap! / Turbo B., Pandora, Mr President, E-Rotic ja 2 Brothers on the 4th Floor.

We Love the 90’s -festivalin lipunmyynti alkaa tiistaina 17. maaliskuuta kello 9.00.