7-viikkoinen vauva sanoi: ”Hello!” – tällaista ei usein nähdä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Irlantilainen perheenäiti Toni McCann koki elämänsä yllätyksen vauvansa kanssa, kun pienokainen yllättäen innostui tervehtimään häntä. Lapsukaisen äiti oli toistellut seitsenviikkoiselle vauvalleen sanaa: ”Hello”. Yllättäen vauva onnistui muodostamaan ensimmäisen sanansa.

Ellei Toni olisi saanut tilannetta kotivideolleen, ei kukaan olisi varmastikaan uskonut häntä. Monet olisivat todennäköisesti väittäneet perheenäidin kuulleen omiaan. Joskus lapsukaisten äännähtelyt ja jokeltelut kuulostavat etäisesti sanoilta, mutta tässä tapauksessa poika oli sanonut selvällä englannin kielellä: ”Hello!”.

Suloinen kotivideo on kiistaton todiste siitä, että McCannin perheen pieni poika sanoi ensimmäisen sanansa jo seitsemän viikon ikäisenä. Jää nähtäväksi, koska poika oppii käyttämään sanaa sen oikeassa käyttötarkoituksessa. Siihen todennäköisesti vierähtää vielä tovi.