Känniääliö ärsytti elefanttia – oli päästä hengestään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rauhallisinakin pidetyt villieläimet ovat kaikesta huolimatta villejä ja ne voivat hyökätä tuntiessaan itsensä uhatuksi. Välillä eläimet ovat myös arvaamattomia, joten niitä ei kannattaisi lähestyä ilman minkäänlaisia turva-aitoja.

Videolla näemme humalaisen miehen, joka teki suuren virheen lähestyessään horjuen tien vieressä seisovaa elefanttia. Udawalawen kansallispuistossa Sri Lankassa mies oli menettää henkensä mennessään liian lähelle villiä elefanttia. Videolla mies horjuu ja menee istumaan elefantin eteen. Hetken kuluttua mies menee makuulle elefantin eteen jolloin vierestä seuraavat henkilöt alkavat huutamaan hänelle.

Elefantti hyökkää ja ilmeisesti talloo miestä ennen kuin elefantti juoksee pois. Se saattoi pitää ympärillä olevaa meteliä ja hänen eteensä kaatunutta miestä uhkaavina. The Huffington Post -lehden mukaan lähellä oleva miehen ääni nimittelee vihaisesti humalaista miestä ja käskee hänet heti pois elefantin luota.

Kyseinen elefantti on hänen mukaansa tappanut yhden ihmisen hyökkäämällä vain joitain päiviä aiemmin. Mies tokaisee elefantin hyökkäyksen jälkeen, että nyt kaverien täytyy viedä mies sairaalaan. Oikeanpuolimmainen korva näyttäisi olevan lähes irti, mutta muuten mies näyttäisi selvinneen kohtuullisen vähillä vammoilla.