Uskomaton näky! Laskuvarjohyppääjät sytyttivät laskuvarjonsa tuleen ilmassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaisia laskuvarjohyppyvideoita on nähty internetissä viime vuosina pilvin pimein, sillä kompaktit ja kevyet kamerat ovat tehneet niiden tekemisestä huomattavasti aikaisempaa helpompaa. Tuore Youtube-video kuitenkin jättää perinteisiä laskuvarjohyppyjä kuvaavat videot auttamattomasti varjoonsa.

Alex Aimard ja Petter Jonsson ovat ammattilaisia hurjapäitä, jotka ilmeisesti kyllästyivät liian turvallisen tuntuisiin tavanomaisiin laskuvarjohyppyihin. Uudella Youtube-videollaan miehet hyppäävät alas lentokoneesta Yhdysvaltain Arizonassa – mutta sitten tapahtuu jotain erikoista.

Kesken hypyn Alex ja Petter sytyttävät laskuvarjonsa tuleen ampumalla niitä kohti valopistooleilla. Miehillä on onneksi mukanaan varavarjot, joten näyttävällä ja vaarallisella suorituksella on onnellinen loppu.

– Olin niin keskittynyt tehtävääni, ettei minulla ollut aikaa olla peloissani tai miettiä mikä voisi mennä pieleen, 38-vuotias Petter Jonsson kommentoi.